Orto-k

Orto-k

ORTO-K, LA TERÀPIA QUE CORREGEIX LA MIOPIA

Digues adéu a les ulleres. A l’Institut d’Optometria Mercè Segarra tenim la solució per corregir la miopia i l’astigmatisme mentre dorms. Això s'aconsegueix gràcies a les lentilles d'última generació Orto-k (en termes tècnics d'ortoqueratologia). Orto-K són unes lentilles basades en la teràpia refractiva corneal, es a dir, que modifiquen lleugerament la forma de l'ull compensant el defecte (refractiu) de la miopia.

Aquestes lentilles d'última generació es col·loquen abans d’anar a dormir. S’han de dur un mínim de cinc hores i quan et despertes ja hi veus millor, sense la necessitat de lents ni d’ulleres ni d'operar-te.

La orto-k és una opció de tractament de la miopia, astigmatisme... aplicable fins i tot en casos en què la cirurgia làser està desaconsellada. A més, les lentilles Orto-k estan aprovades per l’ús en nens, joves i adults. És un tractament reversible i, per tant, molt segur.


L’Institut té una llarga experiència en lents de contacte, des del començament adaptem lents per a nens i adults. Recomanem fer servir aquestes lents en l’etapa estudiantil, ja que ajuda a frenar l’avanç de la miopia.

La diferència de preu amb unes lents normals és mínima.

Contacta'ns i t'ajudarem a corregir la teva miopia, es a dir, a veure-hi bé durant tot el dia sense haver de portar ulleres o lents i sense operar-te.