Mireia Llovera

Mireia Llovera
Qui som?  >  Mireia Llovera

LLICENCIADA EN PSICOLOGIA I DIPLOMADA EN EDUCACIÓ SOCIAL


Nascuda a Barcelona l’any 1973.

Prové d’una família del ram de l’educació i del ram de l’òptica de Barcelona. Compagina formació i feina com educadora infantil en escoles bressol. En el 1995 es gradua com a Educadora Social per la Universitat Ramon Llull, realitza formació al Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona per tal d’iniciar la seva trajectòria laboral com educadora social. Continua formant-se i s’especialitza en l’àmbit de la població en risc d’exclusió social treballant en diferents entitats. En el 2001 entra a formar part del Departament de Justícia de la Generalitat.  Més endavant, per una vocació d’escolta i ajuda a les persones, s’acosta al món de la Psicologia i en el 2005 es llicència en especialitat de Clínica per la URLL, continua formant part de l’Administració però com a psicòloga. Postgrau en Teràpia Focal de les Emocions de la UdG. Formada en tècniques projectives per la Associació Catalana Psicoteràpia Psicoanalítica. Recursos psicoeducatius en Educació Emocional per el COPC. Participa en cursos i tallers relacionats en la intervenció terapèutica en el tractament d’orientació cognitiu-conductual al CEJFE. Formació contínua sobre Trastorns de l’aprenentatge, conducta i afectius per el Hospital de Sant Joan de Déu i la UTAE. Formació continuada en entrenament visual per problemes de percepció i atenció visual. 

Col·labora amb el disseny dels programes de teràpia visual dels nostres pacients, introduint tècniques innovadores de reeducació visual i augmentant el ventall d’estratègies terapèutiques disponibles per donar resposta a les demandes visuals actualment tant elevades per l’ús de les noves tecnologies aplicant normes d’higiene visual preventives i exercicis de reeducació visual, més coneguts com a teràpia visual.

Actualment encaixa la feina d’atenció psicològica personalitzada i integral amb la tasca d’entrenament visual millorant la visió dels nens.

Col·legiada al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
Tornar a Qui som?