Núria Martínez

Núria Martínez
Qui som?  >  Núria Martínez

Graduada en educació infantil


Nascuda a Girona l’any 1988.

Graduada en educació infantil i posteriorment en educació primària amb l’especialitat de pedagogia terapèutica.

Recent graduada l’any 2013, va començar a exercir la seva professió a l’escola Les Alzines, FEDAC Sant Narcís, CEIP Les Arrels i CEIP Marta Mata.

Mai ha deixat de formar-se en l’àmbit educatiu, alternant la feina amb l’aprenentatge. Realitzant cursos de llenguatge de signes de la UdG, treball per projectes, trastorn d’asperger, d’altes capacitats i especialització de la metodologia “Casa De Kiel” per la visualització de les matemàtiques, metodologia Alemanya de teràpia visual. 

Durant els cursos escolars 2018-19 i 2019-20 ha format part de l’equip per el cribratge visual de 140 nens i nenes de 1er de primària i de 60 nens i nenes de P-4 portant a terme les proves de percepció visual i proves del desenvolupament visomotor.

Continua formant-se en teràpia visual per problemes d’aprenentatge, problemes de lectura, d’atenció visual. Formada en noves tècniques i noves apps per la realització dels exercicis visuals que el pacient necessita.

En l'actualitat centra tot el seu esforç en la millora del coneixement de totes les tècniques de teràpia visual per la millora de disfuncions visuals associades al desenvolupament motor i sensorial dels nens. Col·labora amb la Mercè Segarra en el disseny dels programes de teràpia visual. Tornar a Qui som?